Powinna być soczysta, bez przebarwień i z aromatem wiśniowym. Szynka wielkanocna jest nieodzownym elementem świąt. O to, jak ją przyrządzić zapytaliśmy Mateusza Pawłowskiego, masarza z Rudy Śląskiej.


Wielkanoc

Komentarze (5)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!

Maria Olecha-Lisiecka (hmm)

Dzień dobry,

@hmm: nie myli się ten, kto nic nie robi:) Ten materiał został przygotowany specjalnie do serwisu internetowego.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!

hmm (gość)

no..tekst poprawiony..nie macie tam korektora w redakcji co temat przed wypuszczeniem do druku poprawia?

hmm (gość)

pani oreł..przeczytej se pani cos napisała na koniec w przepisie.." SZYNKE WYJMUJEMY A WODE GOTUJEMY PRZEZ GODZINE"..czyli samą wode bez szynki sie gotuje..hmm