MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem



Mortadela to ten rodzaj mięs, który w PRL robił furorę. Z mortadeli robiło się "a la schabowego", ale też pożywną sałatkę szwabską. Kluczem do sukcesu w tym przepisie był odpowiedni rodzaj ziemniaków i dodatki: ogórki kiszone, cebula, ocet, sos czosnkowy, świeży szczypiorek.

Najlepsze smaki z dzieciństwa, których dzisiaj już nie ma

Sałatka szwabska (z mortadeli)

Zobacz również

Świt nie ma hamulców. W każym meczu gra o zwycięstwo

Świt nie ma hamulców. W każym meczu gra o zwycięstwo

Michał Szpak wystąpił z okazji Dni Głogowa 2024. Zobaczcie zdjęcia i wideo z koncertu

Michał Szpak wystąpił z okazji Dni Głogowa 2024. Zobaczcie zdjęcia i wideo z koncertu

Polecamy

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Dzień Dziecka z Górnikiem Łęczyca. W programie turniej piłkarski i piknik rodzinny

Dzień Dziecka z Górnikiem Łęczyca. W programie turniej piłkarski i piknik rodzinny