3 z 9
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/65/75/6508086f27c33_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe Restaurant Week
Ruszyła jesienna edycja Restaurant Week 2023. Zobacz ceny festiwalowych dań. Sprawdź gdzie i jak zjeść aromatyczne posiłki
Restauracja Food&Ball w Katowicach
Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje menu. W wersji A na przystawkę podawany będzie krem z topinamburu z gruszką i kasztanami, na danie główne gyoza parmezanowa z kapustą pak choi, marynowaną marchwią, shimeji i grzybowym bulionem dashi. W wersji B na przystawkę podaje się foccacię z kaczką, figami i dżemem pomidorowym. W obu wersjach na deser serwowana będzie czekolada z sorbetem o smaku cydrowym.